DSC_1110

Butrimonių gimnazijos mergaičių futbolo komanda – Alytaus apskrities vicečempionė

Butrimonių gimnazijos mergaičių futbolo komanda, ilgą futbolo maratoną pradėjusi dar sausio mėnesį, balandžio 1 d. pasiekė finišą ir tapo Alytaus apskrities vicečempione.

Metų pradžioje Lietuvos mokyklų žaidynėse laimėjusios zonines varžybas, metais jaunesnės už savo varžoves mergaitės neblogai pasirodė tarpzoninėse varžybose ir pradėjo ,,Ladygolo“ etapą. Vasario 28 d. tapusios Alytaus miesto ir rajono mokyklų nugalėtojomis, atstovavo Alytaus miestui ir rajonui apskrities varžybose.

Balandžio 1 d. Alytaus sporto ir rekreacijos centre įvyko kovos dėl patekimo į ,,Ladygolo“ superfinalą. Sportininkės, įveikusios Krosnos komandą, atkaklioje kovoje nusileido Druskininkų ,,Saulės“ gimnazijos futbolininkėms ir užėmė II vietą. Vicečempionėmis tapo: Emilija Džervutė, Miglė Lukoševičiūtė, Karolina Vinskaitė, Simona Senutaitė, Gabija Chaleckaitė, Aušra Bagdanavičiūtė, Aistė Lukoševičiūtė ir Agnė Kmieliūtė.

Atskirai mergaitėms varžybos baigėsi, bet jos dar dalyvaus ,,Golo – 2019“ varžybose kartu su berniukais. Be to, balandžio 11 d. Butrimonių gimnazijoje prasideda ,,Pradinukų lyga“.