DSCF1658

Butrimonių gimnazijoje futbolo virusas

Ne tik gripas užpuolė Butrimonių gimnazijos mokinius, juos užvaldė ir kas kita. 7-8 klasių mergaičių komanda išplatino futbolo virusą.

Mergaitės metų pradžioje, nugalėjusios nuolatines varžoves – Alovės merginas, pateko į Lietuvos mokyklų žaidynių kaimo vietovių mokyklų zonines varžybas. Čia buvo pakankamai lengva, todėl žaidėme ir tarpzoninėse varžybose. Vasario 7 d. Butrimonių gimnazijoje vyko kovos dėl vieno kelialapio į finalus. Varžybose dalyvavo 4 komandos, kuriose geriausiai žaidė Jonavos r. Ruklos futbolininkės. Nors butrimoniškės nedalyvaus finale, reikia paminėti, kad jos yra metais jaunesnės, tad turime gerų vilčių ateičiai.

5-6, 7-8 bei IIg klasių mergaičių futbolo komandos dar šį mėnesį dalyvaus ,,LADYGOLO“ varžybose Alytuje, o pradinių klasių mokytojos užregistravo komandą į ,,Pradinukų lygos“ futbolo varžybas. Mažieji, vedami Tito ir Adrijaus, turi perspektyvą būti aukštoje vietoje.

Kodėl virusas? Atsakymas paprastas: juo užsikrėtė ir berniukai, kurie vasario 12 -13 d. dalyvavo ,,MrGolo“ finalinėse varžybose Prienuose, kur garsino Butrimonių gimnazijos vardą. Būtų gerai, kad šis geras virusas niekada nesibaigtų, galbūt pavyktų išsisukti nuo gripo.

Kūno kultūros mokytojas Arūnas Simonaitis

Pasidalinkite šia naujiena

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on twitter