1 (3)

Tęsiamos bendradarbiavimo projekto „Sportuoju – augu sveikas“ veiklos

  Artėjant vasaros atostogoms Butrimonių gimnazijoje vykdant bendradarbiavimo projektą „Sportuoju – augu sveikas“ tradiciškai lankėsi Alytaus Dzūkijos mokyklos 8 s klasės mokiniai ir jų mokytoja Snieguolė Gavelienė. Projekto tikslas – bendromis pastangomis stiprinti vaikų sveikatą per sportines veiklas, skatinti sportuoti, aktyviai judėti bei patirti teigiamų emocijų.

  Butrimonių gimnazija yra sveikatą stiprinanti ir aktyvi mokykla, o mokiniai yra aktyvūs sportinių veiklų dalyviai. Taigi, į sportines veiklas su svečiais aktyviai įsitraukė gimnazijos 3-4 klasių mokiniai, vadovaujami logopedės Rasos Kleponienės ir specialiosios pedagogės Irenos Rakauskienės. Mokiniai žaidė kvadratą, mėtė kamuolį į krepšį, žaidė judriuosius žaidimus, kurie suteikė daug teigiamų emocijų.

  Po to mokiniai bendravo, dalinosi įspūdžiais, ant asfalto piešė kreidelėmis, įprasmindami dviejų mokyklų bendradarbiavimą užrašė užrašą ,,Butrimonių gimnazija + Dzūkijos mokykla-,,Sportuoju – augu sveikas.“

  Svečius išlydėjome sutarę tęsti vienijantį sporto projektą ir linkėdami vieni kitiems gražių atostogų ir šiltos vasaros.

Švietimo pagalbos mokiniui specialistės