Mokytojų dienos šventė Butrimonių gimnazijoje

  Mokytojų dieną Butrimonių gimnazijoje įvykęs šventinis renginys – viena gražiausių mokyklinio gyvenimo akimirkų, kai mokytojams skiriami nuoširdžiausi žodžiai ir palaikymas.

  Tarptautinės mokytojų dienos išvakarėse Alytaus rajono savivaldybės kultūros centro Simno skyriuje surengtame renginyje buvo pagerbti švietimo bendruomenių pasiūlyti mokytojai – nuoširdus atsidavimas savo darbui neliko nepastebėtas ir Alytaus rajono savivaldybės Merės padėkos raštais buvo apdovanotos Butrimonių gimnazijos mokytojos Neringa Jančauskaitė ir Renata Balčiūnienė.

  Mokytojų dienos proga pedagogus pasveikino ir Butrimonių seniūnijos seniūnas Andrius Karlonas, įteikdamas didelę „puokštę“ skanumynų. Gimnazijos „Tėvų klasė“ ir vėl įteikė mokytojams gražią dovaną – šventiškai išpuoštas mokyklos erdves (po renginio mokytojai su savo ugdytiniais jose surengė fotosesiją) ir įspūdingą kalną saldėsių, o tėvų atstovė Aušra Malinauskienė palinkėjo stiprybės ir vilties.

  Gimnazijos mokytojai dėkoja aktyviai „Tėvų klasei“ ir Butrimonių seniūnijai už bendrystės su gimnazija puoselėjimą, taip pat Kristinai Valaitienei, kurios įspūdingomis gėlėmis bei jų kompozicijomis gimnazijos bendruomenė ilgai džiaugiasi bei gėrisi ir praėjus šventei.

  Abiturientų jautrioje meninėje kompozicijoje skambėjo nuoširdžiausia padėka mokytojams už kantrybę, palaikymą, širdies šilumą, nuolatinį skatinimą tobulėti. Dvyliktokai, kaip ir kasmet, tradiciškai surengė humoro persmelktą Metų nominacijų įteikimo ceremoniją – mokytojams įteiktos nominacijos šmaikščiai atspindėjo pedagogų veiklą, asmenybę bei pačių abiturientų įžvalgumą bei pastabumą.

  Šventinį renginį papuošė muzikos mokytojos Neringos Valvonienės vadovaujamo choro dainos „Jausti laisvę stipriau“, „Vakaras“, Augustės Kairytės atlikta daina „Švyturiai“ ir dvyliktokų daina „Geltoni krantai“.

  Abiturientai, Mokinių taryba bei visų klasių mokiniai sveikindami mokytojus skyrė jiems nuoširdžiausias šypsenas, žodžius, gėles.

  Gimnazijos fojė mokiniai rašė didžiulį laišką Mokytojui. Pasibaigus renginiui, dvyliktokai sėkmingai išbandė save mokytojo amplua – vedė vieną pamoką.

Pasidalinkite šia galerija

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on twitter