DSC_0069

Šimtadienis

Šimtadienis – gražiausia, jaunatviškiausia ir linksmiausia mokyklos šventė, simbolizuojanti veržlumą, polėkį, svajones. Ši šventė turi savitą prasmę. Tai suvokimas, kad greitai reikės pasitikrinti savo brandą per egzaminus.

Tai signalas, kad į mokslus turi žiūrėti rimtai kaip abiturientas, o ne kaip mokslams abejingas aštuntokas. Ši šventė turi ir kažkiek nostalgijos, nes šimtas dienų greitai prabėga, o tada jau paskutinis skambutis, išleistuvės, atsisveikinimas su mokykla, draugais, mokytojais. Beje, šimtas nėra magiškas skaičius, astrologai jį aiškina: tai atskaitos taškas, ką žmogus sugeba padaryti ir kaip sugeba realizuoti save per šimtą dienų. Likusios 100-as dienų – tai šimtas galimybių, kurios dar liko mokyklos pasaulyje. Pasinaudokite jomis!

Jau daug išmokote, išgirdote, tačiau naujų patirčių bus kupina visa Jūsų ateitis. Tegul kiekvienas iš Jūsų randa tą kelią, kuriuo norėtųsi keliauti visą gyvenimą. Ieškokite, svajokite, leiskitės į nepatirtą nuotykį.Linkiu drąsos ir ryžto, kurių prireiks pavasarį, laikant egzaminus, didžiausios sėkmės ir visų svajonių išsipildymo!

Auklėtoja Asta Gudelaitienė