20231114_095252

Apdovanoti 1-4 klasių konkurso „Priešgaisrinė sauga“ darbų nugalėtojai

  2023 m. lapkričio 14 d. Butrimonių gimnazijoje apsilankė Alytaus rajono savivaldybės Priešgaisrinės apsaugos tarnybos direktorius Aleksandras Bružas ir Alytaus priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos 2-os komandos viršininkas Artūras Musinas. Svečiai susitiko su 1-4 klasių mokiniais, dalyvavusiais konkurse „Priešgaisrinė sauga“, organizuotame Alytaus rajono savivaldybės Priešgaisrinės apsaugos tarnybos.

  Svečiai pasidžiaugė mokinių darbų parodėle, apsilankę pradinukų klasėse nuoširdžiai bendravo su vaikais, aiškino, kad dauguma gaisrų kyla ne dėl techninių priežasčių, o dėl neatsargaus elgesio su ugnimi, drauge svarstė, kokių savybių reikia norint tapti ugniagesiu gelbėtoju.

  Konkurso nugalėtojai: Domas Dabušis (1 klasė), Benas Baranauskas (2 klasė), Mėta Lisovskytė (3 klasė) ir Paula Damulevičiūtė (4 klasė) gavo dovanų dūmų detektorius, o visi konkurso dalyviai po mėgstamiausią, didelį šokoladą „Milka“.

  Labai džiugu, kad pralaimėjusių konkurse nebuvo – tokie renginiai padeda pradinių klasių mokiniams ugdyti priešgaisrinės saugos kultūrą.

                                                                    Pradinių klasių mokytoja metodininkė Rita Peckuvienė

Pasidalinkite šia naujiena

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on twitter