Messenger_creation_b3b40011-1778-4a43-ba4c-812d50a2ab2e

Koncertas „Skambantys garsai ir žydintis pasaulis“

  Gegužės 12 d. Alytaus r. meno ir sporto mokyklos Butrimonių skyriuje vyko koncertas gimnazijos pradinių klasių mokiniams.

 Džiugu, kad bendraklasiai labai susidomėję klausėsi draugų atliekamų kūrinių ir negailėjo jiems aplodismentų. Koncerte pianinu grojo Mėja Senūtaitė, Paula Anušauskaitė, Lėja Lukošiūnaitė, Agota Karžinauskaitė, Smiltė Ramančiuckaitė, Liepa Gudaitytė (mokytoja Joana Laugalienė), Irma Ulevičiūtė, Domas Dabušis, Emilė Žilinskaitė, Gabrielė Seiliūtė, Motiejus Baranauskas (mokytojas Arvydas Kirda), smuiku grojo Kajus Žilinskas, Vaida Ulevičiūtė (mokytojas Algirdas Glovickis).

  Visi mokinukai, norintys išmokti groti pianinu, smuiku, bandonija, armonika ar akordeonu, buvo pakviesti ateiti į atrankas birželio mėnesį.

 Džiugu, kad su Butrimonių gimnazijos bendruomene, mokytojomis Nijole, Sigita, Gina, Rita Alytaus r. meno ir sporto mokyklą sieja draugystė, gražus bendradarbiavimas, mokiniai muzikuoja, tobulėja, stengiasi pažinti meno pasaulį, turtinti savo vidinį meninį supratimą.

                                                                                       Mokytoja metodininkė Joana Laugalienė