inovatyvus-prisistatymas_page-0001c

Paskaita ,,Karjerą planuoju AŠ“

  Vasario 1 dieną Butrimonių gimnazijos II-IV g klasių moksleiviai dalyvavo virtualioje paskaitoje ,,Karjerą planuoju AŠ“, kurią skaitė ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto  studentų priėmimo vadovė ir sertifikuota karjeros konsultantė Aistė Rimkutė. Lektorė labai įtaigiai papasakojo, kaip teisingai pasirinkti savo karjeros kelią, kad vėliau netektų gailėtis,  ragino moksleivius paklausti savęs, kas jiems patinka, kuo domisi laisvalaikiu. Taip pat svarbu, jos manymu, apmąstyti gyvenimo tikslus, pasvarstyti, kur norėtųsi dirbti: Lietuvoje ar užsienyje.   Paskaitos metu visi dalyviai sprendė karjeros testą, kuris parodė, kokį darbą galima rinktis pagal asmenines savybes. Pasirenkant labai svarbu pažinti save, įvertinti gebėjimus, daug domėtis siūlomomis studijų programomis, konsultuotis su karjeros specialistais. 

  Lektorė Aistė pristatė ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto siūlomas studijų programas, aptarė stojimo sąlygas. Būtent šiandien universitete prasidėjo išankstinis priėmimas, kurio metu moksleiviai turi daugiau galimybių įstoti į valstybės finansuojamas vietas.

  Džiugu, kad ir nuotolinio mokymo(si) metu aukštųjų mokyklų specialistai skiria laiko ir konsultuoja moksleivius karjeros klausimais.  

Pasidalinkite šia naujiena

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on twitter