the-curiocity-playroom

Antrokų viešnagė Curiocity pramogų erdvėje

    Curiocity – miestas smalsiems vaikams – analogų Baltijos šalyse neturintis,1500 kvadratinių metrų ploto edukacinis pramogų centras, sukurtas pagal koncepciją ,,žaidžiu-žinau“. Tai unikali erdvė kokybiškam vaikų laisvalaikiui ir edukacijai, kur nuostaba ir susidomėjimas apima kiekvieną.

    Gruodžio 21 d. 2 klasės mokiniai su mokytoja Sigita Žvinakiene aplankė Curiocity, dalyvavo pažintinėje edukacinėje programoje, kurios metu mokiniai buvo supažindinami su visu edukaciniu pramogų centru. Jiems  buvo pristatyta dvylika skirtingų  teminių pažinimo erdvių. Tai puiki patyriminio ugdymo ir karjeros ugdymo veikla, kurios tikslas – ugdyti bendrąsias pažinimo ir dalykines kompetencijas. Buvo papasakota įdomių faktų apie žmogaus organizmą, kosmosą, spalvas, gamtos jėgas, ūkio gyvūnus, muzikos instrumentus, įvairias profesijas. Skirta laiko  savarankiškai tyrinėti centro erdves, gilinti žinias sau įdomiausiomis temomis. Mergaitės domėjosi interaktyviuoju muzikos, dailės ir šokio menu, susipažino su emocijomis kurdamos, pažindamos pasaulio kultūras. Berniukai domėjosi statybininko profesija, policininko, ugniagesio darbu,  pirmaisiais žingsniais mėnulyje, mokėsi suteikti pirmąją pagalbą.

   Vėliau vaikus aplankė Kalėdų senelis, jis organizavo įvairius žaidimus, mokiniai aktyviai dalyvavo veikloje, gavo dovanėlių.

                           Mokytoja S. Žvinakienė

Pasidalinkite šia naujiena

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on twitter