03.1

Butrimoniškiai – Olimpinės dienos dalyviai

  Vykdydami mokinių užimtumo programą „Sportuok! Mokykis! Ilsėkis!“, finansuojamą Alytaus rajono savivaldybės, birželio 18 dieną Butrimonių gimnazijai atstovaujantys mokiniai ir pedagogai skyrė labai prasmingai išvykai į Kauną.

  Daugiau nei 20 tūkst. dalyvių, kelios dešimtys olimpiečių, šimtai pačių įvairiausių veiklų, varžybų, turnyrų, žaidimų ir prizų – šeštadienį Kauno Santakos parkas virto viena didele sporto ir pramogų aikšte – į judesio šventę visus įsuko Olimpinės dienos – 2022 fiesta.

  Šventės svečiai galėjo išbandyti įvairias sporto šakas, gyvai pabendrauti su profesionaliais sportininkais, susitikti su olimpiečiais, įsitraukti į žaidimus, turnyrus, prisijungti prie edukacinių olimpinio švietimo renginių. Už aktyvų dalyvavimą kiekvieno laukė malonios motyvacinės dovanos – buvo išdalina daugiau nei 15 tūkst. prizų, kuriais džiaugėsi ir butrimoniškiai.

  Pasibaigus šventei „Can Can“ picerija, atsidėkodama už gegužės pabaigoje puikiai organizuotą respublikinę sporto ir meno šventę „Adamkiada“, mūsų gimnazijos komandą pavaišino pietumis.