Kovo 11 -oji: Valstybę auginame kasdien ir kiekvienas

  1990 m. kovo 11 dieną Lietuvos žmonės patvirtino savo apsisprendimą gyventi ir kurti laisvoje valstybėje,  turėjo stiprybės neišsigąsti laikinų sunkumų, džiaugėsi didelėmis ir mažomis pergalėmis bei pasiekimais. Lietuviai tapo geru pavyzdžiu daugeliui tautų ir įkvėpė juos Laisvės kovoms. Šiandien pasaulio valstybės vertina lietuvių tautos draugiškumą, linki klestėjimo bei tolesnės sėkmės. 

  Šiandien, minėdami 33-iuosius Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo metus, gimnazijos mokiniai pirmos pamokos metu drauge su savo klasių vadovais prisiminė istorinius įvykius, sugiedojo Lietuvos valstybės himną ir vykdė įvairias ugdomąsias veiklas.

 Gimnazijos direktorius Valdas Valvonis gimnazijos bendruomenę pasveikino Kovo 11-osios proga, palinkėjo gerbti savo šalį, jos žmones, branginti vienas kitą, su pasitikėjimu švęsti atkurtą ir kuriamą Lietuvą. Direktorius šia proga pareiškė padėką mokiniams, tinkamai atstovaujantiems savo mokyklai rajone, apskrityje bei respublikoje. Taip pat mokiniams buvo įteiktos įvairiuose konkursuose, olimpiadose, sporto varžybose laimėtos padėkos ir diplomai.